11 Tatraňáků v reprezentacích!

V reprezentační přestávce čeká mužskou a juniorskou reprezentaci v termínu 19.-21.10. EFT v Uppsale. Juniorky před polovinou listopadu míří na stejnou akci do švýcarského Neuchâtelu!

TROJLÍSTEK REPREZENTANTŮ DO UPPSALY!

Finský trenér reprezentace Petri Kettunen nominoval mimo jiné spolu se svým asistentem Milanem Fridrichem hráče na poslední generálku před prosincovým mistrovstvím světa v Praze. Ve dvaadvacetičlenné sestavě nechybí ani trio tatranských hráčů. Konkrétně nejproduktivnější hráč Střešovic Marek Beneš, jeho následovník v bodové produktivitě Filip Langer, a v dosavadním průběhu Tipsport Superligy opora zadních řad Tatranu Ondřej Vítovec! Všem hráčům gratulujeme a držíme palce, ať se generálka před MS vydaří co nejlépe!


JUNIORY ROVNĚŽ ČEKÁ EFT VE ŠVÉDSKU!

Stejně jako mužská reprezentace, i ta juniorská míří ve stejném termínu na EFT do švédské Uppsaly! Dvacetičlenná nominace hlavního trenéra Jiřího Jakoubka čítá i 5 Tatraňáků, kteří již mají za sebou vícero startů na předešlých juniorských akcích. Držíme palce, ať se švédská mise vydaří.


3 TATRANKY MÍŘÍ DO ŠVÝCARSKA!

Reprezentační akce čeká i tým juniorek, který zamíří v termínu 9.-11. listopadu do švýcarského Neuchâtelu, tedy dějiště posledního mistrovství světa žen. Trenér Martiník počítá ve finální nominaci na EFT se službami třech tatranských hráček. Konkrétně Natálie Houžvičkové, Veroniky Kopecké a Lucie Želízkové. I holkám gratulujeme a přejeme hodně štěstí v zemi helvétského kříze!