SPOLEČNĚ RYCHLEJI: Spolupráce se Sokolovem je potvrzena!

Nový projekt SPOLEČNĚ RYCHLEJI má oficiálně nového člena, kterým je Florbal Sokolov! Vyjádření obou stran a podrobnosti o projektu SPOLEČNĚ RYCHLEJI naleznete níže!

DOBRÁ VĚC SE PODAŘILA! 

Takhle hodnotil oficiální ztvrzení spolupráce Sokolova a Tatranu trenér sokolovských mládežnických kategorií Robert Pitoňák: "Náš tým Florbal Sokolov se zapojil do projektu "Společně rychleji" a stal se tak  partnerským oddílem florbalového velko klubu Tatran Střešovice. Pro náš oddíl se jedná o významnou událost, která by mohla přinést spoustu pozitivních změn ve vývoji našeho klubu, zejména zlepšení organizační a trenérské struktury, která je důležitá pro další vývoj hráčů i trenérů. Dalším cílem projektu je motivace hráčů napříč všemi mládežnickými kategoriemi a výkonostními úrovněmi, výběr talentovaných hráčů a otevření nových možností pro všechny oddíly zapojené v tomto projektu."

PŘÍJEMNÉ PŘEKVAPENÍ!

Tato slova volil po své první návštěvě v Sokolově šéftrenér tatranské akademie Martin Czeczinkar: "Z naší první návštěvy jsme spolu s Bárou Zabavskou byli velice překvapeni, jak jsou kluci na tom dobře. Především pohybově, jak spolu spolupracují a táhnou za jeden provaz. Robertova osobnost, jeho velmi přátelský vztah s hráči se odrážel ve slušnosti, vděčnosti a pokory v průběhu celého tréninku nejen k nám, ale i ke všem zúčastněným." Spolupráce v rámci projektu SPOLEČNĚ RYCHLEJI se již začíná naplno projevovat: "Vše zatím probíhá tak, jak napovídá název projektu. Jeden z talentovaných hráčů si mohl splnit sen a zahrát si s námi turnaj Prague Games. Na prázdninovém Open Campu jsme trenérsky spojili síly a předali si další zkušenosti."


SPOLEČNĚ RYCHLEJI

Podrobnosti o projektu SPOLEČNĚ RYCHLEJI naleznete na samostatné stránce na tatranském webu