Permanentky: Choď na superligu a extraligu a vyhraj hodnotné ceny!

V loňském roce se na závěrečné Tatran Party rozdaly výhercům 3 florbalky Unihoc TeXtreme a hodnotné poukazy na nákup v prodejně Florbalexpert! Letos pro vás chystáme další soutěž s tatranskou permanentkou - podrobnosti uvnitř článku.

I v letošním roce můžete soutěžit s tatranskou permanentkou o hodnotné ceny, které budou stejně jako v loňské sezoně vylosovány na závěrečné TATRAN PARTY k ukončení sezony 2018/19. 

CO MUSÍM UDĚLAT PRO TO, ABYCH VYHRÁL? 

Prvním a nejdůležitějším krokem je pořídit si tatranskou permanentku! Všem hráčům Tatranu budou permanentky garantující vstup na všechny zápasy elitních týmů pro 2 osoby (hráč + příbuzný/kamarád) rozdány na rodičovských schůzkách na úvod sezony (viz plán akcí). Pro nečleny klubu je možné si permanentku pořídit na recepci nebo sekretariátu Tatranu za 300 Kč. 

No a jak vyhrát? Stačí chodit na domácí utkání Tipsport Superligy a Extraligy žen a sbírat razítka, která obdržíte u vstupu na každé superligové či extraligové utkání ve Stodola Aréně Střešovice (případně na výjezdním utkání). Pokud nasbíráte 10 razítek a zaplníte tak svou permanentku, budete na závěrečné Tatran Party zařazeni do slosování o hodnotné ceny od partnera klubu FLORBALEXPERT. 

CO MŮŽU VYHRÁT?

V letošní sezoně soutěžíme o ceny v hodnotě až 15.000 Kč! 

1) 3x hůl z edice ZONE Air Concept (dle výběru)

2) 3x poukaz na nákup v prodejně Florbalexpert v hodnotě 1000 Kč

3) 3x poukaz na trénink s A-týmem v sezoně 2019/20 


VÝHERCI ZE SEZONY 2016/17


VÝHERCI ZE SEZONY 2017/18