Fridrichův tým je třetí, ve čtvrtek doma vyzve Brno

Tatran drží po dvou kolech díky zisku pěti bodů třetí pozici, tu by Střešovičtí rádi udrželi, ne-li se posunuli výš, i tentokrát při domácím utkání. Důležité, dle slov Adama Tlapáka, bude udržet si konstantní výkonnost a koncentraci po celé utkání.

Nová sezóna se prozatím pro tým Milana Fridricha vyvíjí slibně. Muži v prvním kole porazili v prodloužení v domácím prostředí Spartu, o pár dní později pak zvládli i souboj s Bohemians. Po dvou kolech se tak Tatran Střešovice pyšní třetí pozici a pěti body. Nyní je před nimi další výzva v podobě domácího duelu s Brnem. Na toto utkání nemají hráči z loňska moc příjemné vzpomínky, loni Bulldogs porazili Tatran na jeho palubovce.

"Náš výkon se zlepšuje a pomalu krystalizuje na play-off," říká na začátku nové sezóny Adam Tlapák. Právě vyřazovací část se minulou sezónu Střešovicím moc nepovedla, je tak jasné, že letos chtějí hráči úspěch. I proto je výhra nad Spartou a Bohemians velmi důležitá. "Nejtěžší bylo si zvyknou na povrch a porvat se s tím. Důležité bylo i udržet koncentraci a stabilní výkon po celé utkání," popisuje specifika utkání s Bohemians Tlapák. 

Již tento čtvrtek odehraje Tatran třetí kolo, tentokrát budou vyzyvateli Střešovic brněnští Bulldogs. "Myslím si, že šance na další tři body je veliká v případě, že budeme hrát celých šedesát minut svoji hru bez ohledu na to, jak zahraje Brno," dodává Tlapák před střetnutím s posledním celkem ligy. 

Tatran Teka Střešovice -  Bulldogs Brno| STODOLA Aréna Střešovice| čtvrtek 14. září od 19:00