Rozjetý Tatran se pokusí dobýt Otrokovice

V neděli čeká Tatran výjezdní utkání do Otrokovic, které se aktuálně nachází na páté pozici, přesto vedoucí celek ligy nejede pro lehké body. Jak si hráči uvědomují, Panthers jsou houževnatým soupeřem, se kterým se jim moc nedaří.

Prozatím lehký začátek nového ročníku Tipsport Superligy prožívá klub ze Střešovic, když si dokázal poradit se všemi třemi soupeři a s osmi body dominuje Superlize. Tím posledním, kdo si na pražském celku vylámal zuby, byli brněnští Bulldogs. "Brno v momentálním rozpoložení není zas tak tvrdý oříšek. Předčila je hlavně naše první lajna, která ukázala svoje kvality a dirigovala utkání," prozradil Mikuláš Komárek. On sám v při vysoké výhře 9:3 nebodoval. 

Nyní před týmem Milana Fridricha stojí nová výzva v podobě utkání v Otrokovicích proti místním Panthers. Celek ze zlínského kraje po dvou utkáních posbíral tři body a průběžně mu patří pátá příčka. "V Otrokovicích se nám posledních pár let nedaří," připustil Komárek. Jak ale dodává, slyšel, že "postavili novou halu s tarketem, což nám bude hrát trochu více do karet. Mají pár šikovných hráčů a super gólmana, takže to bude jako vždy velmi těžké výjezdní utkání," soudí. 

Lídrem Otrokovic je exvítkovický Lukáš Pešat, prozatím nastřílel tři góly a na jeden asistoval. Naproti jemu stojí na straně Tatranu elitní první formace, jejíž členové rozhodli všechny tři duely. "Tři vítězství jsou super, ale předvedená hra , krom první pětky, má zatím do ideálu daleko. Je pravda, že jsme teprve na začátku sezóny, takže věřím, že si to časem více sedne. Navíc máme mimo sestavu tři špičkové hráče, kteří se snad brzo dají do kupy a ještě navýší naši kvalitu," přeje si.

Hu-Fa PANTHERS Otrokovice - Tatran Teka Střešovice| neděle 16. září od 18:00| Městská hala Otrokovice