Tatran vyrazí v neděli do Brna, play-off už má ale jasné

Play-off se blíží! Ještě ale než vypukne, čeká muže několik posledních zápasů základní části. K jednomu z nich vyjedou střešovičtí borci již tuto neděli.

Ačkoliv k ukončení základní části chybí ještě tři kola, lavička Milana Fridricha již může přemítat o tom, kdo si ji vybere pro čtvrtfinále Tipsport Superligy. Tatranští borci si totiž zajistili play-off, do kterého půjdou nejhůře z šestého místa. Z potencionálních soupeřů se jim nabízí Mladá Boleslav, Sparta a Vítkovice. Vzhledem k zápasové bilanci Střešovic se Spartou v letošní sezóně, kdy hráči z Prahy 6 nedali sokovi ani jednou šanci na body, není ale příliš pravděpodobně, že by Sparta zvolila právě Tatran.

Soupeřem, který posune muže blíže k vyřazovací části budou tentokrát brněnští Bulldogs. Letošní sezóna jim nevychází podle plánů a se ziskem čtrnácti bodů jsou předposlední. To pátý tým ligy aktuálně drží devětatřicet bodů.

Fridrichova družina zažívá mnohem příjemnější situaci. Po sérii nevyrovnaných výkonů se umístila na pátém místě a i se zúženým kádrem dokáže získávat body. Jelikož už Pražanům nejde o postup mezi elitní osmičku, mohou se v klidu soustředit na zápas a brát ho jako jakousi přípravu před blížícími se náročnými boji.

Bulldogs BrnoTatran Teka Střešovice| neděle 10. února od 17:00| MH Vodova