Ženy bojují o elitní osmičku, doma vyzvou Liberec

Dorazte v sobotu do STODOLA Arény! Tatranky bojují o poslední lístek do play-off a zatím k tomu mají perfektně našlápnuto. Přesto je potřeba je v tomto nelehkém úkolu podpořit. Buďte jejich šestým hráčem na hřišti!

Zatímco muži mají jisté nejhůře šesté místo, ženy Pavla Skazka stále musí o vyřazovací část sezóny bojovat. Zatím se jim to daří úspěšně, jsou na osmé pozici a do konce sezóny zbývají čtyři zápasy. Hned dva z nich Tatranky odehrají proti týmům z dolní části tabulky. Jedním z nich je i jedenáctý Liberec, který zavítá do STODOLY v rámci devatenáctého kola již zítra. 

Největšími útočnými esy soupeřek jsou Michaela Mlejnková s Hanou Koníčkovou, které mají přes dvacet bodů (Mlejnková 33, Koníčková 26). Na druhé straně pak stojí duo Barbora Zabavská (28 bodů) s Danielou Reindlovou (23 bodů). Prvně jmenovaná je s devatenácti asistencemi nejlepší nahrávačkou týmu a obránkyně Liberce se tak budou muset mít na pozoru.

Skazko se můžu spolehnout i na kvalitní dvojici brankářek - Hanu Ranochovou s Eliškou Drbalovou. Hana má na kontě pět vítězství, Eliška pak tři. Už jednou jsme Liberec přetlačili, v prodloužení a na jeho půdě, tak proč by to nešlo i tentokrát. Holky k tomu ale budou potřebovat i vaši pomoc

Tatran Střešovice - FBC Crazy girls Liberec| sobota 9. února od 17:45| STODOLA Aréna Střešovice