Čtvrtá výhra v řadě! Tatranští chytají před play-off formu

Takhle by to šlo. Ačkoliv po utkání prohlásil Milan Fridrich, že ne vše v utkání se jeho svěřencům povedlo, a že na mnoha věcech je potřeba zapracovat, důležitý je výsledek. A ten mluví jasně: 6:1 pro střešovické borce.

Bulldogs Brno - Tatran Teka Střešovice 1:6 (1:1; 0:3; 0:2)
Branky a nahrávky: 15. Konečný - 17. Kolísko, 25. Langer, 26. Sládeček, 29. Langer, 42. Meliš, 48. Kreysa. Rozhodčí: Jiří Filipčík, Ondřej Filipčík. Diváci: 238.

Brněnskému Bulldogs se v letošní sezóně nedaří. Tým již dávno nemá své stěžejní hvězdy, které Brno tlačily do play-off, a tak není divu, že se tým z krajského města jihomoravského kraje potácí na dně tabulky. A právě na půdu tohoto soupeře zamířil Tatran tentokrát. Fridrichovci tou dobou měli na kontě tři výhry v řadě a zajištěné play-off. 

Přesto všechno se jako první gólově prosadili domácí, kteří v patnácté minutě z protiútoku překonali chytajícího Tomáše Fibigera. Radost domácích fanoušků ale nevydržela na dlouho, ještě než skončila první dvacetiminutovka, odpověděli Pražané stejnou mincí. A zbylé dvě třetiny byly již zcela v jejich gólové režii. Nejprve se hosté třikrát prosadili ve druhé třetině, v závěrečné části navrch přidali další dvě branky. Nejen, že Tatran vyšel z duelu vítězně, Filip Langer si odnesl dokonce čtyři body za dvě branky a stejný počet asistencí!

A bylo tak rozhodnuto. I když Střešovice měly play-off jisté již před tímto zápasem, nyní oficiálně ví, že do něj půjdou z pátého místa. Další utkání je na programu příští neděli, kdy do STODOLY přijede Znojmo.

OHLASY TRENÉRŮ:

David Kyzlink (Brno): Dva slepené góly na začátku druhé třetiny nás herně položily. Děkujeme soupeři za utkání a divákům za podporu.

Milan Fridrich (Tatran): Dnes jsme střídali dobré pasáže s těmi slabšími. Naštěstí naše drobná zaváhání soupeř nepotrestal a na spoustě věcí směrem k play off ještě musíme zapracovat. Děkujeme divákům a soupeři. Příjemný večer.