NOVÝ PARTNER: Na cestě za vítězstvím s Toyota Domanský!

Dnešním dnem startujeme spolupráci s novým partnerem, kterým je společnost Domanský s.r.o.!

NA CESTĚ ZA VÍTĚZSTVÍM S TOYOTA DOMANSKÝ

Ke dnešnímu dni můžeme s radostí oznámit, že naše partnerské portfolio se rozrůstá o společnost Domanský s.r.o., která je ryze českou firmou a dealerem značek Peugeot, Citröen a Hyundai a od roku 2018 nově i Toyoty. Vzhledem ke své bezmála  pětadvacetileté tradici je společnost Domanský zárukou kvality a poctivě provedené práce.

A primárně se značkou Toyota Domanský rozjíždíme užší spolupráci! Florbalovému klubu Tatran Střešovice byly poskytnuty k užívání 3 krásné vozy Toyota ProAce, které budou od nynějška ozdobou vozového parku a klubových akcí Tatranu Střešovice! Podívejte se níže, jak proběhlo předání vozů se zástupci společnosti Auto Domanský ve Zdibech, kde právě značka Toyota Domanský sídlí.


NEDĚLNÍ TIPOVAČKA O VŮZ NA TÝDEN ZDARMA

V rámci nedělního čtvrtfinále s Vítkovicemi se bude u vstupu tipovat na výsledek zápasu po 2. třetině! Pokud bude váš tip úspěšný, můžete získat vůz Toyota C-HR s plnou nádrží na týden ZDARMA! 


TOYOTA VÍKEND

Domácí čtvrtfinále Tipsport Superligy a Extraligy žen ve STODOLA Aréně Střešovice nejsou jedinou velkou akcí tohoto víkendu! V sídle Toyoty Domanský (Zdiby 195 – Praha sever) probíhá od 9. do 10. března velmi populární akce TOYOTA víkend, během kterého se vybrané modely prodávají za extra zvýhodněnou cenu. Čekají Vás nejen jedinečné finanční nabídky, ale také novinky Toyota RAV4 a nová Corolla, bonus při výkupu starého vozu až ve výši 35 000 Kč, originální příslušenství na veškeré modely se slevou až 20% a k vybraným modelům sada zimních kol zdarma.