Vzhůru na barikády: Tatran bude o víkendu bojovat o vyrovnání!

Důležitý víkend pro střešovické muže. Do STODOLA ARÉNY míří Vítkovice, které by rády celou sérii ukončily. Podaří se domácím Pražanům ustát jejich zběsilý nájezd a udržet sérii?

Takový průběh série si Střešovičtí určitě nepředstavovali. Po prvním hracím víkendu čtvrtfinálové série s Vítkovicemi vede ostravský celek 2:0 a o tomto hracím víkendu by rád v Praze celou sérii ukončil. "Série zatím plní má očekávání. Dominujeme ve hře s míčkem, prokazujeme větší zkušenost a rozvážnost," těší vítkovickou jedničku Lukáše Součka. Jak zároveň dodává, jeho tým plní taktické pokyny a zatím má v sérii s Tatranem navrch. 

Po základní části čtvrté Vítkovice v sérii zatím nastřílely třináct branek, Pražané odpověděli pěti přesnými zásahy. "Základem bude vyvarování se individuálních drobných chyb, které nás mohou stát zápas. Druhá věc je, že musíme být maximálně disciplinovaní a soustředění," uvědomuje si střelecké eso Tatranu Filip Langer. Dohromady si z obou duelů odnesl tři góly. "Za jeden týden se hra úplně změnit nedá, ale dílčí změny v sestavě i taktice se dají očekávat," dodává Michal Rebro. Ten se zároveň nebojí pojmenovat skutečné problémy: "Potřebujeme je dostat pod větší tlak a vstřelit více gólů. V útoku jsme zatím za očekáváním."  

"Musíme se držet hry, kterou doposud předvádíme, být ještě více agresivnější v obraně a efektivnější v zakončení," netají se Souček taktikou, díky které by rád v neděli odjížděl zpět do Ostravy s postupem. V cestě za jeho přáním mu ale stojí kromě odhodlaných Tatraňáků i specifický povrch STODOLA Arény a diváci. "Doufám, že hlediště bude plné a budeme se moci opřít o podporu fanoušků. Ta by nám měla pomoci udržet maximální nasazení po celý zápas. Už se není na co šetřit," uvědomuje si Rebro a Langer dodává: "Doufám, že nám fanoušci pomůžou, bude to potřeba." 

Střešovice by rády sérii minimálně prodloužily, ideálně by se ale rády podívaly do semifinále, ve kterém byly naposledy předloni. Domácí Pražané si budou muset pohlídat zejména Lukáše Hájka, Adama Delonga a Lukáše Hubálka, kteří nejen v prvním zápase dominovali. To hosté z Ostravy se budou muset mít na pozoru převážně před již zmiňovaným Langerem.

Všichni fanoušci, kteří si během víkendu zakoupí ve fanshopu v průběhu zápasu klubový sortiment, si budou moci vytočit na kole štěstí další super vychytávky. Například kšiltovky, tričko či šály. 

Můžete se rovněž těšit na super akci s naším novým partnerem TOYOTA DOMANSKÝ! Přijďte v neděli v čas, tipněte před začátkem utkání u vstupu stav čtvrtého čtvrtfinále po 2. třetině, a můžete vyhrát vůz Toyota C-HR s plnou nádrží na týden ZDARMA! 


Tatran Teka Střešovice - 1. SC TEMPISH Vítkovice| sobota 9. března od 19:00 a neděle 10. března od 18:00| STODOLA ARÉNA Střešovice