Juniorky v sobotu čeká první semifinále s Chodovem

Juniorkám skončilo čeká na semifinálovou sérii s Chodovem, která začne na domácí půdě hráček z Jižního Města. Nebudou to ale jen juniorky, kdo se o víkendu představí, svůj boj o finále znovu svedou i junioři, kteří v sérii s BLACK ANGELS vedou dva nula na zápasy.

Po jednoznačné výhře nad Bulldogs ve čtvrtfinále (2:0 na zápasy) se juniorky připravovaly na mnohem náročnější sérii. Tu semifinálovou s Chodovem. Pražské derby nyní vyznívá na papíře lépe pro hráčky z Jižního Města, které ovládly celou 1. ligu juniorek. Chodovanky vítězství v základní části získaly s náskokem sedmi bodů na druhé Ivanti Tigers, Tatranky skončily se dvaašedesáti body čtvrté

V základní části Střešovice podlehly chodovskému celku v obou případech, jednou prohrály 4:7, podruhé 6:8. Nejproduktivnější hráčkou soupeře je s jednačtyřiceti brankami a devětadvaceti asistencemi Kristína Belicová, o deset bodů méně (36+24) pak nasbírala Hana Chaloupková. Za Tatran je nejproduktivnější hráčkou základní části s jednašedesáti body Markéta Žbánková (38+23), statečně jí sekundovala Veronika Kopecká (32+23). 

První zápas je na programu již tuto sobotu od 16:30 na půdě Chodova, v neděli sérii hostí Tatran se začátkem utkání ve 14 hodin. Případné rozlousknutí pomocí třetího zápasu je naplánováno na 7. dubna opět na hřišti Chodova.

O víkendu nebudou hrát pouze juniorky, od 18:00 se v sobotu doma představí tatranští junioři, kteří budou cílit na ukončení série s BLACK ANGELS. V případném čtvrtém utkání v neděli se doma představí od 17 hodin.