Junioři jsou ve finále, série juniorek s Chodovem je vyrovnaná

Junioři jsou ve finále juniorské KB ligy, když nad BLACK ANGELS vyhráli v nejkratším možném čase všechny tři zápasy, juniorky čeká rozhodující utkání o postup do finálových bojů, v cestě jim prozatím stojí Chodov.

Junioři si v nejkratším možném čase poradili se svým soupeřem BLACK ANGELS, kterému nedali šanci ani ve třetím utkání semifinálové série a na domácí půdě svého soka porazili opět vysoko 8:2. Celkově junioři v semifinále nastříleli čtyřicet branek, inkasovali pouze třináctkrát. Tatranští mladíci poprvé v zápase skórovali v jedenácté minutě po trefě Sebastiána Roda a během minuty Střešovice náskok navýšily o další dvě branky. 

Hosté se sice snažili srovnat krok, což za stavu 3:1 z pohledu domácích stále bylo reálné, Tatran ale ve druhé části odskočil na rozdíl šesti branek, v závěrečné dvacetiminutovce pak tým Jakuba Menharta upravil finální skóre na 8:2. V sérii s BLACK ANGELS tak vyhráli tatranští junioři 3:0 na zápasy a postoupili do finále, svého soupeře prozatím ale neznají. Druhé semifinále je zatím v procesu, junioři Bohemians v sérii nad Chodovem vedou 2:1 a mají mečbol.

První dva semifinálové zápasy za sebou mají i juniorky. Ty v sérii s Chodovem nejprve první utkání na půdě soupeřek prohrály 5:7, ale pak doma rozpoutaly peklo a šesti góly druhé utkání ovládly. Soupeřky se zmohly jen na dvě branky. Série je prozatím vyrovnaná 1:1 na zápasy, rozhodující zápas je na programu již v neděli a to znovu na půdě Jižního Města.