Juniorky podlehly Chodovu a končí čtvrté

Tatranky i přes velkou snahu nedokázaly ani podruhé na půdě Chodova zvítězit, kvůli čemuž tak jdou do finále hráčky z Jižního Města. Střešovické hráčky končí sezónu na čtvrtém místě, trenér Michálek je přesto rád za nabyté zkušenosti.

Juniorkám skončila sezóna. Ačkoliv bojovaly ze všech sil, svým sokyním z Jižního Města - Chodovu - podruhé v sérii podlehly na venkovní půdě. Zatímco poprvé výsledkem 5:7, podruhé 3:7. Tatrankám se v zápase nedařilo již od samotného začátku, Chodovanky šly do vedení již v páté minutě a své vedení upevnily o dalších jedenáct minut později. 

Ve čtyřiadvacáté minutě se ozvaly hostující Tatranky, které z hole Markéty Žbánkové snížily na 1:2, bylo to ale naposledy, kdy se hráčky z Prahy 6 přiblížily na dosah svým soupeřkám. Ty postupně navýšily své skóre o dalších pět branek, inkasovaly přitom už jen dvakrát. "Dnes zasloužená výhra Chodova. Nás může mrzet poslední třetina prvního utkání. Na druhou stranu tahle série a tahle sezóna celá jsou zkušenosti pro náš mladý tým, které holky jednou zúročí. Gratuluji soupeři a děkuji fantastickým divákům za podporu v celé sezóně," popisuje trenér Marek Michálek.

Tatranky se tak do finále nepodívají, místo nich jdou dál lvice z Jižního Města, které se o ligové zlato utkají s Ivanti Tigers a čeká nás tak pražské finále a zároveň i derby - oba týmy spolu sdílejí halu, což ještě více umocní rivalitu. 

Juniorkám patří za celou sezónu velká gratulace! V krásné sérii s vítězem základní části z Chodova ukázal náš mladý tým, že má rozhodně co nabídnout a byl Chodovu rovnocenným soupeřem! Dnešním dnem začíná vyhlížení příští sezony, která bude, věřme, minimálně stejně úspěšná jako ta letošní!