T-SHOP: Player | Supporter | Coach

Dnešním dnem je spuštěn nový tatranský e-shop a spolu s ním i nová volnočasová kolekce oblečení s potiskem kopírujícím tatranskou vizi!

T-SHOP: PLAYER | SUPPORTER | COACH 

Nový e-shop naleznete pod tímto odkazem, zároveň na odkazu bit.ly/T-SHOP a dostanete se do něj také proklikem na hlavní stránce webu (viz. obrázek níže). Proč vlastně nový  e-shop? "Vnímáme, že se v současné době mění trend v oblasti merchandisingu a vlivem legislativních omezení prodeje našeho fanshopu značka Tatranu v posledních letech trpěla. Rozhodli jsme se tedy pro řešení skrze spolupráci s firmou Merchator, která nám vytvořila přesně takové podmínky, které jsme potřebovali pro start nového e-shopu. Věřím, že jak hráči, tak rodiče si díky nové komunikační lince Player - Supporter - Coach najdou v našem produktovém portfoliu to své," říká marketingový manažer Honza Volák. "Samozřejmě moc děkujeme Saše Piskáčkové, která se o tatranský fanshop srdečně starala posledních 7 let."

KOLEKCE V SOULADU S VIZÍ

Jak již bylo zmíněno, hlavní komunikační linka spojená s novou kolekcí je trojice hesel PLAYER - SUPPORTER - COACH. "Tuto linku jsme zvolili hlavně proto, že jde ruku v ruce s vizí Tatranu a pomůže odlišit základní role jednotlivých členů klubu. Přeložení všech hesel do angličtiny zdůvodňujeme každoroční účasti tatranských týmů na několika mezinárodních akcích ve Švédsku nebo Švýcarsku," dodává Honza Volák. Již poměrně zajetý motiv "Tatran Player" tak pokračuje svou vlastní cestou i v rámci nové kolekce, přidává se k němu role rodič - Supporter (překlad: fanoušek / podporovatel) a zároveň trenér - Coach.

NA JAKÉ PRODUKTY SE MŮŽETE TĚŠIT? 

TRIČKA

V rámci T-Shopu uvádíme hned několik druhů produktů. Tím nejpočetnějším jsou trička v pánském, dámském i dětském provedení, ve třech různých barvách (červená, černá a sports grey) a s motivy PLAYER i SUPPORTER pro všechny barevné velikosti. Všechna trička jsou ze 100% bavlny s gramáží látky 180 g/m2.

MIKINY

Naprostou novinkou budou v T-Shopu krásné a velice příjemné mikiny, které jsou k dispozici v unisex verzi v červené a sports grey variantě jak v dospělých, tak v dětských velikostech (dětské pouze v červené variantě). Materiál použitý na výrobu mikin je z 80 % bavlna a z 20 % polyester s gramáží 280g/m2.  

KŠILTOVKY

Ve dvou barevných variantách jsou v T-Shopu k dispozici i tatranské síťkové kšiltovky, jejichž velikost lze volně upravovat posouvacím páskem.  

DOPLŇKY

Protože jsme chtěli poskytnout hráčům i jiné produkty než jen oblečení, zvolili jsme tatranský polštář 40x40cm, 420ml hrnek a stylový pivní půllitr.  

LIMITOVANÉ EDICE

Před hlavními akcemi v rámci florbalového roku se můžete těšit i na limitované edice oblečení s logy vybraných akcí.  

GARANCE DODÁNÍ DO 4 DNŮ  

Z T-Shopu můžete objednávat po vlastní ose již od dnešního dne s garancí dodání Vašeho zboží do 4 pracovních dnů. K jistotě dodání zboží do Floorball Prague Games tedy doporučujeme zaslat objednávku nejpozději do čtvrtku 4. července. Objednávka funguje jako v běžném e-shopu - po výběru zboží do online košíku dokončíte objednávku a volíte způsob dopravy a platby. Pro ušetření na poštovném doporučujeme domluvit se s dalšími členy klubu na hromadné objednávce. Pro tyto účely Vám může posloužit i facebooková skupina Tatran Střešovice - komunita

VZORKY PRODUKTŮ

Všechny druhy oblečení (trička, mikiny a kšiltovky) budou k dispozici pro hráče k vyzkoušení během Hummel Open Game. Velikostní tabulku naleznete po rozkliknutí jednotlivých produktů přímo v T-Shopu, takže veškeré pochybnosti ohledně velikostí by tímto měly být vyřešeny. Po individuální domluvě je možné si vyzkoušet produkty i na sekretariátu na Tatranu. 

VÝBĚR PRODUKTU

Po T-Shopu se můžete snadno pohybovat díky postrannímu filtru, kde je možné si přesně vydefinovat typ i barvu produktů, o které máte zájem (viz. obrázek níže). 

UŽITEČNÉ TIPY NA ZÁVĚR

Potištěný textil je před prvním nošením dobré vyprat. V případě digitálního tisku vzniká v důsledku předtiskové přípravy na potištěné straně tvrdší vrstva, která však po prvním vyprání zmizí. Nedoporučujeme sušit v sušičce. Potištěný textil žehlit pouze po rubu!