Permanentky a vstupné na sezónu 2020/2021

Stejně jako v předchozích sezónách i letos budou k dostání permanentky na všechny tatranské zápasy. Kromě mužů-A se s nimi dostanete i na ženy, juniory a juniorky.

Sezóna 2020/2021 se blíží a s ní přichází i čas, pořídit si permanentku na všechny domácí zápasy Tatranu Střešovice. 

Největší letošní novinkou je, že mužský A-tým bude letos nastupovat v úplně nové hale v pražských Řepích. Mladý a posílený tým se netají svými ambicemi hrát o nejvyšší příčky. O nejvyšší příčky samozřejmě neplánuje hrát jen mužský A-tým. O kvalitní a zajímavá utkání nebude nouze také u elitního A-týmu žen či juniorských kategorií. Všechny naše elitní týmy se nacházejí v nejvyšších soutěžích a i z tohoto důvodu se tatranská permanentka vyplatí.

Tatraňáci (členové florbalového oddílu Tatran Střešovice) navíc budou mít možnost zakoupit permanentky za zvýhodněnou cenu 200,- a v rodině mohou vlastnit hned 4. Pro veřejnost je pak cena na celou sezónu mužů, žen, juniorů a juniorek 500,-. Jednotlivé vstupné na muže bude v letošní sezóně činit 100,- (studenti, důchodci a děti 50,-). Vstupné na zápasy žen bude 50,- a na juniory a juniorky 20,-.

Permanentka platí jak na pohárová utkání, tak na vyřazovací části jednotlivých týmů.

Permanentky můžete objednávat na e-mailu sekretariat@tatran.cz. Veškeré ceny platí jak pro ligová, tak pro pohárová utkání.

 

Permanentka

Jednotlivé vstupy

Studenti, důchodci, děti (6-18 let)

 

Děti do 6 let

Muži

500,- (200,- pro členy Tatranu Střešovice)

100,-

50,-

Zdarma

Ženy

50,-

Junioři, juniorky

20,-