17:6! Tatran zdemoloval nováčka z Karlových Varů

Utkání 4. kola Superligy proti Karlovým Varům se proměnilo v demolici. Celkem padlo na hale v Řepích 23 gólů, v rámci kterých zapsal 8 bodů Marek Beneš a 5 gólů Matěj Havlas.

Nováček soutěže z Karlových Varů, který ze střídačky vede starý známý Marek Mandler, ještě v loňské sezóně asistent na střešovické lavičce, vstoupil do utkání bez bázně a Lukáš Kříž v bráně domácích měl co dělat. Pak však začali úřadovat domácí a po necelých 14 minutách to bylo už 5:0. Hosté sice stihli bleskově snížit, to však nezměnilo nic na tom, že Tatran ovládl první část rozdílem třídy a rozhodně nemuselo zůstat jen u 5 branek.

Na tom se nic nezměnilo ani po přestávce. Domácí sice 6 minut gólově mlčeli, pak však dostali během necelých 3 minut míček za Eckhardtova záda hned pětkrát a už do bylo 10:1. Do sirény pak stihli přidat ještě další dva kousky a k tomu dvě sekundy před koncem periody inkasovat z hole Klápy, který překonal mladého Adama Draslara, jenž si v půli utkání vyměnil místo s Lukášem Křížem.

Naprostá dominance domácího celku pokračovala i v poslední třetině, kdy se konečný gólový účet zastavil na čísle 17. Lehkou kaňkou budiž chvilkové výpadky v defenzivě a 4 inkasované branky, což ostatně zmiňovali i Milan Fridrich s Matějem Havlasem v pozápasovém rozhovoru.

17 vstřelených branek a 3 body však domácím nic neodpáře a tak je Tatran i po odehraných 4 kolech bodově stoprocentní. Neuvěřitelných 8 bodů za 7 asistencí a 1 gól zaznamenal Marek Beneš, Matěj Havlas vsítil 5 gólů a v opomnění by neměl zůstat ani hattrick Davida Šimka.

Další utkání sehraje Tatran z důvodu reprezentační přestávky až v pátek 7. října v derby se Spartou na UNYP Aréně.

Rozhovory


Highlights


Tatran Střešovice - FB Hurrican Karlovy Vary 17:6

branky: 4. Matěj Havlas, 6. Jonáš Kreysa, 9. Ondřej Němeček, 13. Matěj Havlas, 14. Martin Šindelář, 27. Jonáš Kreysa, 28. Matěj Havlas, 28. David Šimek, 29. Adam Tlapák, 30. Tomáš Hanák, 36. Matěj Havlas, 40. David Šimek, 42. David Šimek, 43. Bohumil Piskáček, 49. Ondřej Němeček, 55. Matěj Havlas, 58. Marek Beneš - 15. Matyáš Velc, 40. Michal Klápa, 49. Matyáš Velc, 55. Michal Strachota, 58. Daniel Nicklas, 59. Michal Strachota; rozhodčí: Filip Drápal - Jakub Pospíšil; vyloučení: 0:2; využití: 2:0; diváků: 164; zásahy brankářů: Lukáš Kříž 13, Adam Draslar 6 - Jan Eckhardt 27, Daniel Váradi 11; po třetinách: 5:1, 7:1, 5:4;