Milan Meliš zůstává v Tatranu na další 3 roky!

Milan Meliš podepsal novou smlouvu a zůstává v Tatranu na další 3 roky!

Před začátkem sezóny se dohodl Milan Meliš s generální manažerem Jakubem Menhartem na podepsání nové tříleté smlouvy. K podpisu se vyjádřily obě strany.

Milan Meliš: "Na obou stranách byl zájem o setrvání v klubu a tím pádem bylo celkem jednoduché se na podmínkách domluvit. Z důvodu nástupu na vysokou školu byly 3 roky optimální volba pro obě strany. Na novou výzvu v odlišné roli se určitě těším. Po neúspěšných sezónách bylo potřeba okysličit mužstvo a věřím, že se nám to povedlo. Vytvořila se nám skvělá parta, což dokazují výsledky na Czech Openu i ve švýcarském Langnau. Doufám tedy, že vydržíme pokračovat v nastolené práci, která nám přinese úspěchy."

Jakub Menhart: "Myslím, že se nám povedlo vybudovat mladé, ambiciózní mužstvo, které zároveň drží při sobě. Priorita teď bude tým stabilizovat a klíčové jádro dlouhodobě udržet. Milan je jedním ze základních stavebních dílů a jsem nesmírně spokojený, že s ním můžeme počítat na další tři sezóny. Kromě toho je Milan velmi pracovitý hráč a slibuji si od něj další pokroky a florbalový růst."

PLAYER | SUPPORTER | COACH