Další vlaštovka! Tlapák nadále bude oblékat střešovický dres

Ještě než Tlapákovi vyprší současná smlouva, obdržel od klubu novou nabídku na prodloužení, kterou rád přijal a v předstihu čtyř měsíců podepsal.

Nejen Pavel Sládeček prodloužil s klubem smlouvu o další několik let. Další akvizicí, jež souhlasila se smlouvou a podmínkami v ní, je Adam Tlapák. Jednadvacetiletý útočník má platnou smlouvu do 1. února 2020, přesto si management klubu jeho služby pojistil již takhle dopředu. "Další důležitý krok při budování dlouhodobě stabilního kádru," komentuje podpis pro web Tatranu generální manažer Jakub Menhart.

Ten je spokojený, že se klubu podařilo udržet univerzála patřící do jádra mužského A-týmu, který v klubu zároveň pracuje jako trenér mládeže. "Jsem velmi spokojen s tím, že s ním můžeme další tři roky počítat," říká Menhart a vysvětluje, čím je Tlapák tak výjimečný. "Adam je hráč s obrovskou chutí trénovat a zlepšovat se a přesně takové hráče chceme." Spokojen s podpisem je i samotný hráč, který tak nemusí v poslední fázi základní části řešit smlouvu, ale může se plně věnovat svým hráčským a trenérským povinnostem.

"Jsem šťastný za podepsání nové smlouvy. Myslím si, že pokud už nám konečně vydrží tým, co máme teď, mohli bychom příští sezóny pomýšlet opět na titul. Těším se další spolupráci s Tatranem jako hráč, ale i coby trenér," dodal Tlapák, jenž v v létě absolvoval reprezentační soustředění.