Ve skvělém zápase proti Olomouci se vychytanou nulou blýskla Antalová.

Ve Stodole se v neděli ženám Tatranu podařilo zahrát výborný zápas proti FBS Olomouc. Moravankám nadělily hned 8 gólu a žádný neinkasovaly. Zaslouženě si připisují 3 body do tabulky.

Hned od počátečních vteřin bylo jasné, že se zápas bude odehrávat v rychlém tempu. Domácí Tatranky se ujaly slova již ve 4. minutě, kdy se přesně trefila bodově nejúspěšnější hráčka Kateřina Seemannová po asistenci Denisy Billé. Na hřišti byla vidět jasná převaha Taranu, který obstřeloval branku soupeře, jak jen to šlo. Olomouci se sice podařilo několikrát nepříjemně zahrozit, Antalová však byla pozorná a gólovou radost jim nedopřála. Herní dominance domácích se potvrdila během pouhých tří minut, kdy do Olomoucké svatyně zapadl míček hned třikrát. Gólově se zapsaly BystrianskáMachková Želízková, kterým asistovaly SeemannováVachušková Kopecká. V polovině první třetiny vedl Tatran 4:0, což bylo na hřišti jasné znát. Poté, co olomoucké hráčky nedokázaly využít přesilovku, mohla v hale zaznít na florbale velmi oblíbená píseň Pátá, protože přišla odpověď v podobě další branky Kateřiny Seemanové, které nahrála Tereza Bystrianská. Skóre po 1. třetině 5.0. 

2. třetina začala přesilovkou hostujícího týmu, která sice zůstala nevyužita, bylo však zjevné, že se Olomouc nehodlá vzdát bez boje. Během prvních minut se do šancí dostávaly oba týmy a gólmanky musely být v permanentním pozoru. V 6. minutě už ale opět skórovali Střešovice. Zabavská po obehrání dvou soupeřek přesně nahrála Lucii Želízkové, která míček uklidila do prázdné brány. Pak se hra nějakou dobu přelévala z jedné strany na druhou, opět jsme mohli vidět několik výborných golmankých zákroků a opět měly konečné slovo hráčky domácích. Poprvé v dresu Tatranu se do kanadského bodování zapsala nová posila Vendula Beránková, které na půlku shazovala Eliška Machková. I přes snahu obou týmu již do konce periody gól nepadl, a tak se do šaten odcházelo za stavu 7:0.

I během poslední třetiny se domácí hráčky dopustily přestupku, jež byl potrestán dvouminutovým vyloučením a stejně jako v předchozích případe, zůstal gólově nepotrestán. Naopak v 7. minutě přesně přihrávala Barbora Zabavská. Našla Houžvičkovou na úrovni malého brankoviště, a ta s klidem míček poslala za záda Liškové. Stav 8:0 nakonec vydržel až do závěrečného hvizdu, a to i velkou zásluhou Markéty Antalové, která si dnes svými zákroky jednoznačně zasloužila titul nejlepší hráčky utkání.

Střešovice získávají na domácí půdě 3 body, které je posouvají na průběžné 6. místo před brněnské Židenice. Příští neděli je čeká sváteční zápas s Jičínem, který uzavře první polovinu základní části.