Tatranky předvedly bojovnost a skvělý týmový výkon. K senzaci chybělo jen málo.

Ženy v zápase s Chodovem sahaly po remízovém bodu. Výborný týmovou formu podtrhla svým výkonem brankářka Drbalová. Bohužel domácí hráčky dokázaly jen pár minut před koncem strhnout stav skóre ve svůj prospěch.

Tatranky se ujaly slova hned na začátku zápasu. Po vyhraném buly a prověření gólmanek na obou stranách se bez asistence gólově prosadila Katka Nádeníková. I přes to, že Tatran byl lepším týmem na hřišti a byla mu nabídnuta jedna přesilová hra, podařilo se chodovským 9 vteřin před koncem třetiny stav srovnat.

Druhá třetina začala vyostřenou hrou nahoru dolů a nutno podotknout, že ani jedna brankářka se rozhodně nenudila. Po timeoutu Chodova vybojovala míček Vendula Beránková a přesně našla Veroniku Kopeckou, která se nemýlila a již podruhé v tomto utkání dostala Střešovice do vedení. Pak bohužel přišlo nešťastné vyloučení, které bylo bleskově potrestáno. Za půl minuty přišla další přesná další střela Chodova a stav byl rázem 3:2 pro domácí.

V poslední části začal opět lépe hostující Tatran. Za necelou minutu dokázala srovnat Vendula Beránková bez asistence a hrálo se znovu od začátku. Výkon střešovických hráček jen podtrhovala výborná Drbalová v brankovišti. Jak postupoval čas, všichni si uvědomovali, že se schyluje k senzaci a Tatran sahá po remízovém bodu. Zkušené chodovské hráčky však všechna střešovická očekávání zazdili 3 a půl minuty před koncem, kdy strhly skóre na svou stranu a připisují si 3 body. Nejlepší hráčkou se naprosto zaslouženě stala brankářka Eliška Drbalová.

I přes to, že utkání nakonec body nepřineslo, je jistě na místě Tatranky za jejich výkon pochválit., neboť dnes byly pro Chodov naprosto rovnocenným soupeřem. Marek Michálek se vyjádřil po zápase k výkonu svých svěřenkyň takto: „Dnes mám k našim hráčkám hlavně slova chvály. Poctivě na krev odmakané utkání, kdy jsme favorita hodně potrápili. Škoda některých neproměněných brejků, na druhou stranu závary před naší brankou jsme občas přežili se štěstím, respektive díky bojovnosti a výborné Eldě v brance. Díky soupeři za utkání“.

 

FAT PIPE FLORBAL CHODOV - Tatran Střešovice 4:3

branky: 20. Nela Jiráková, 36. Martina Řepková, 37. Anet Jarolímová, 57. Tereza Hanzlíková - 7. Katka Nádeníková, 33. Veronika Kopecká, 41. Vendula Beránková; rozhodčí: David Hejzlar - Martin Kněžík; vyloučení: 1:1; využití: 1:0; diváků: 85; zásahy brankářů: Jana Christianová 25 - Eliška Drbalová 31; po třetinách: 1:1, 2:1, 1:1;