Ženy na Ostravu vyzrát nedokázaly.

Ženy dokázaly držet krok s Ostravou do poloviny zápasu. Na konci druhé třetiny však přišel výpadek, na který již nedokázaly reagovat a do Prahy přivážejí porážku 8:2.

Utkání začalo lépe pro domácí FBC, když po pěti minutách vedlo 2:0. Pak však přišlo vzchopení Tatranek, které začaly více kombinovat a ohrožovat soupeřovu branku.

Druhá třetina už měla slibnější začátek. Již během 1. minuty využil Tatran chybu domácího celku a skóroval. Autorkou gólu se stala Veronika Kopecká, asistovala ji Mariana Býčková. Po několika ohrožení obou branek přišlo znovu ostravské odskočení, na které o půl minuty později ještě Střešovice dokázali reagovat. Po chybném výhozu domácí gólmanky si připsala gól Markéta Prontekerová, které nahrávala Denisa Billá. Následující minuty se hrálo nahoru dolů. Stav se nezměnil ani po přesilovce Tatranu a obě brankářky byly v neustále permanenci. Bohužel pak přišel výpadek na straně hostí, během kterého dokázala Ostrava vstřelit hned 3 branky. Stav utkání po 2. třetině byl 6:2.

V poslední části už se Tatranu gólově prosadit nepodařilo. Ve 3. minutě navýšily domácí hráčky vedení na 7:2 a i přes to, že nedokázaly během trestného střílení vyzrát na Drbalovou, tak do konce utkání ještě poupravili skóre na finálních 8:2.

Za Tatran byla vyhlášena nejlepší hráčkou Katka Nádeníková.TrenérMarek Michálekse po utkání vyjádřil následovně: „Velmi důrazné utkání před bouřlivou kulisou vytvořenou domácími bubeníky. My můžeme být spokojeni s určitými pasážemi zápasu hlavně v prostřední třetině. Gratulujeme soupeři k výhře.“


FBC ČPP OSTRAVA - Tatran Střešovice 8:2
branky: 
3. Michaela Mlejnková, 6. Karin Vavrečková, 29. Veronika Káčová, 37. Kristína Hudáková, 39. Kristína Hudáková, 40. Paulína Hudáková, 43. Michaela Mlejnková, 55. Paulína Hudáková - 21. Veronika Kopecká, 29. Markéta Prontekerová; rozhodčí: Martin Hudeček - Pavel Rochovanský; vyloučení: 1:0; využití: 0:0; diváků: 78; zásahy brankářů: Pavla Lišková 14 - Eliška Drbalová 22; po třetinách: 2:0, 4:2, 2:0;