Pozvánka na OC Šestka Game proti Liberci.

Netradičně ve čtvrtek se odehraje utkání mezi Tatranem a Libercem. Partnerem utkání bude tentokrát OC Šestka, která si pro návštěvníky připravila soutěže o hodnotné ceny.

Důležité utkání čeká mužský elitní tým proti Liberci. Oba týmy 4 kola před koncem stále bojují o své místo v playoff. Lepší výchozí pozici v tabulce mají Střešovice, které se nacházejí na 7. místě, Liberec je o 2 příčky níže na místě 9., což je i první nepostupová pozice.

Jelikož v minulém utkání muselo rozhodnout až prodloužení, ze kterého se nakonec radovali severočeši, slibuje čtvrteční zápas drama až do samého konce a doufejme, že tentokrát se z bodů budou radovat Tatraňáci.

Partnerem utkání je tentokrát OC Šestka, která s Tatranem dlouhodobě spolupracuje. Jako lákadlo si pro návštěvníky připravila soutěže o hodnotné ceny.

Duel se odehraje ve čtvrtek od 20:30 ve střešovické Stodole. Věříme, že si i přes pozdní start najdete na Tatran cestu a svou přítomností pomůžete vytvořit podobnou atmosféru jako na posledním televizním utkání.

 

OC ŠESTKA GAME

TATRAN TEKA STŘEŠOVICE – FBC LIBEREC

Čtvrtek 13.2. 20:30

STODOLA Aréna Střešovice