Otevřeli jsme nový tatranský všesportovní kroužek v Roztokách u Prahy

V Roztokách u Prahy jsme otevřeli další z našich kroužků pro děti. Tentokrát se však jedná o všesportovní kroužek, zaměřený na pohybový rozvoj.

V předvánoční čas 22. prosince jsme vyrazili do Roztok, kde jsme navštívili obě dvě budovy základní školy. Dětem v Roztokách i v Žalově naši trenéři představili florbal na Tatranu, který si následně všichni vyzkoušeli. Školáci si zahráli i další pohybové hry a domů si odnesli i podepsané kartičky od juniorských mistrů světa. Na základě této ukázkové akce se nám povedlo otevřít VŠESPORTOVNÍ KROUŽEK v areálu roztocké školy.

Kroužek je zaměřený na všesportovní rozvoj. Děti si tak vyzkouší různé formy atletiky, gymnastiku, úpolové hry, míčové sporty a mnoho dalšího. Jde nám o pohybový rozvoj dětí a vybudování si vztahu k pohybu a sportování.

Již jsme otevřeli 1. skupinu, která trénuje každou středu od 15:15 do 16:15 hodin v malém fitness sálu v areálu ZŠ Roztoky.

Rádi bychom otevřeli i 2. skupinu, která by měla probíhat od 16:10 do 17:00 hodin. Časy obou skupin bychom tak lehce upravili, aby kroužek trval 50-55 minut. Maximální kapacita skupiny je 12 dětí. 

Trenérem tohoto kroužku je hráč a zároveň kapitán mužského A-týmu Jan Kolísko, který již v minulosti vedl některé z kroužků Tatranu Střešovice.

„Jsme moc rádi, že se nám podařilo otevřít kroužek právě v Roztokách, kde je velká spousta dětí a rodičů, kteří mají zájem o sport a florbal. Do budoucna budeme rádi pokračovat ve spolupráci s místní ZŠ a budeme se snažit o otevření florbalového kroužku ve velkých tělocvičnách.“ Komentoval slovy manažer volnočasových aktivit Tatranu Střešovice Martin Pánek.

Základní informace:

  • Kroužek je určen pro děti 1. - 3. tříd ZŠ
  • Zaměřen je na všesportovní rozvoj (gymnastika, atletika, úpolové sporty, míčové a pohybové hry)
  • Probíhá každou středu (vyjma svátků a prázdnin) od 15:15 do 16:15 hodin
  • Chceme otevřít 2. skupinu, která by probíhala od 16:10 do 17:00 hodin
  • Cvičíme ve Fitness sálu ZŠ Roztoky
  • Maximální kapacita skupiny je 12 dětí
  • Cena je 1 800 Kč  / 20 hodin

Jestliže vás náš kroužek zaujal, tak neváhejte a kontaktujte manažera volnočasových aktivit pana Martina Pánka. (Tel.: +420 777 703 999, E-mail: martin.panek@tatran.cz)