Muže čeká ve Strakonicích Pohárové utkání, Langer varuje před podceněním soupeře

Již toto pondělí muži zavítají na palubovku Strakonic z divize, aby s nimi svedli utkání v rámci Poháru České pojišťovny.

Tatranští jsou v laufu. Již čtyři duely v řadě zvládli (jedno po nájezdech, jedno po prodloužení) a s deseti body jsou na druhé pozici hned za Chodovem. Takový vstup do sezóny si Milan Fridrich jistě přál. Z důvodu přeložení duelu s Chodovem tak jediným nejbližším duelem mužů zůstává to pondělí se Strakonicemi hrající C skupinu v Divizi v rámci  Poháru České pojišťovny. 

Ani tak ale není dobré soupeře podcenit: "Neřekl bych, že to bude lehký zápas. Samozřejmě to bude hlavně o nás, ale my se na to musíme připravit jako na každý jiný zápas a ukázat, že jsme tým z nejvyšší soutěže," uvědomuje si Filip Langer. Ten po návratu ze švédského Pixba dokazuje, že se může měřit s muži, ze čtyř zápasů má devět bodů (5+4). A daří se i týmu, jak již bylo zmíněno, patří mu druhá pozice. "Musíme pokračovat v tom, co jsme dělali doteď. To znamená pořádný přístup na trénincích a pokorně s nohami na zemi jít do každého dalšího zápasu." 

Souboj týmu z nejvyšší soutěže a týmu z divize startuje již toto pondělí od půl osmé večer. Přestože není jediný důvod, proč by muži toto utkání nezvládli, jak avizoval Langer, nesmí nic podcenit. Další ligové kolo čeká Střešovické v pátek na státní svátek proti Ostravě.

FBC Strakonice - Tatran Střešovice| 24. září od 19:30| SH Strakonice