O víkendu odstartuje playoff mužů, žen a juniorů

Zatímco junioři, kteří se umístili po základní části na 1. místě, odstartují své playoff boje v domácí Stodole, muži a ženy zavítají na území soupeřů.

MUŽI

V duchu pražských derby se odehrají čtvrtfinálová utkání mezi muži Tatranu Střešovice a Chodova. I přes to, že se Chodovu se v letošní sezóně dařilo o poznání lépe, jeho bilance se 6. Tatranem je 1:1 na zápasy. V této sérii zatím není nic rozhodnuto a mladý Střešovický celek si rozhodně půjde za svým cílem, kterým bude postup do semifinále.  

Uplynulá sezóna ukázala, že duely mezi oběma pražskými celky skýtají často vysoký počet branek na obou stranách, což jen značí, že o vypjaté chvíle a výbornou atmosféru nebude nouze. Přijďte během tohoto víkendu do haly na Jižním Městě a podpořte Tatran ve čtvrtfinálovém boji.

Rozhovor s trenérem Milanem Fridrichem a bodově nejúspěšnějším hráčem Milanem Melišem naleznete zde.

FAT PIPE FLORBAL CHODOV– TATRAN TEKA STŘEŠOVICE 

Sobota 7.3. 16:30

SH Jižní Město 

FAT PIPE FLORBAL CHODOV– TATRAN TEKA STŘEŠOVICE 

Neděle 8.3. 17:00

SH Jižní Město



ŽENY

Po vzoru mužů, i ženy postoupily do playoff z 6. místa. Za své soupeře si je však vybrali Vítkovice z pozice lídrů tabulky. I přes to, že výsledky zápasů, které mezi sebou letos oba celky odehrály hovoří jasně pro tým z Ostravy, neházejí střešovické hráčky flintu do žita. Ačkoli jejich úkol nebude rozhodně lehký z pozice outsiderů mohou v této sérii pouze překvapit.

První 2 utkání odehrají Tatranky na poli soupeřek, až během následujícího víkendu budou přivážet sérii do Prahy před domácí diváky. Staňte se 6. hráčem na hřišti a podpořte Střešovice v náročném čtvrtfinále proti lídrům základní části. 

Rozhovor s trenérkou Michaelou Marešovou a bodově nejúspěšnější hráčkou Kateřinou Seemannovou naleznete zde.

1.SC TEMPISH VÍTKOVICE – TATRAN STŘEŠOVICE 

Sobota 7.3. 14:00

SC Dubina Ostrava 

1.SC TEMPISH VÍTKOVICE – TATRAN STŘEŠOVICE 

Neděle 8.3. 14:00

SC Dubina Ostrava


JUNIOŘI

Týmem, který odstartuje playoff na střešovické půdě jsou junioři. Jelikož ovládli tabulku během základní části, budou mít v 1. zápase osmifinále výhodu domácího prostředí. V neděli pak zavítají na půdu soupeře, kterým budou hráči z Panthers Praha. 

Střešovičtí junioři budou chtít navázat na povedenou uplynulou základní část a během playoff potvrdit svou výbornou formu. 

Rozhovor s trenérem Jakubem Menhartem a bodově nejúspěšnějším hráčem Ivanem Tomčo naleznete zde

TATRAN STŘEŠOVICE – PANTHERS PRAHA

Sobota 7.3. 20:00

STODOLA Aréna Střešovice

PANTHERS PRAHA– PSN TATRAN STŘEŠOVICE 

Neděle 8.3. 11:30

SH ZŠ Rudná